Hava Durumu
Aranan Kelime : Aramayı Bitir
Site İçi Arama
12.06.2016 - 10:16
Y.Boyutu: 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beykoz Korusu’nda bir araya geldiler

Beykoz AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde, parti üyeleri İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldiler.

Güncel Posta İstanbul'un Tarafsız Sesi
Yorum Ekle Tüm Yorumlar

Mehmet Dursun/Güncelposta-Geleneksel iftar programın sunumunu yapan AK Parti Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Zafer Aslan’ın “Hoş geldin onbir ayların sultanı, hoş geldiniz AK Parti sevdalıları” sözleri ile başladı.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM

Programın açılış konuşmasını AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan gerçekleştirdi. Gürkan, “Böyle mukaddes bir ülkede bir Müslüman olarak doğduğum için Rabbime hamd olsun. Öncelikle şehitlerimize rahmet, hastanede tedavi gören gazilerimize acil şifalar ailelerine de sabırlar diliyorum. Onlar bizim için gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyuyorlar. Allah onların yar ve yardımcısı olsun. AK Parti ailesinin büyük bir bölümü bu akşam burada. 

ZAMAN, SOĞUKKANLI OLMA ZAMANI

Bu topraklarda bugüne kadar çok büyük bedeller ödedik ödüyoruz. Ama çok şükür ki bu toprakların kıymetini bilen bir milletiz. Son bir yıldır yaşadığımız sıkıntılar ülkemizin her yerine sıçramış durumda. Zaman soğukkanlı olma zamanıdır. Hamd olsun ki ülkede ilk defa askeri polisi, bürokratı ve hükümeti ile el ele kol koladır. Emin olun devletimiz kimseye pabuç bırakmayacaktır” dedi.

PROGRAMA KATILIM YOĞUN OLDU

Programa, İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Sakız, Ömer Kundu, İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkan Vekili Oğuzkağan Kaya ile ilçe yöneticileri ve mahalle teşkilatları katıldı. İftar sonrası teşkilat mensupları protokol ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Paylaş :
Bu Haberi Arkadaşına Gönder
Gönderen  Alıcı
Gidecek e-posta
       
YORUMLAR :