Galatasaray’a oynattığı sistem ile eleştiri odağı olan İtalyan çalıştırıcı Cesare Prandelli, Fenerbahçe derbisini kazanarak Galatasaray’daki olağan üstü seçim öncesi güven tazelemek istiyor.
Gerek oyuncu seçimi gerekse de taktiksel olarak sürekli yerden yere vurulan ve istenmeyen adam ilan edilen Prandelli ev sahibi olma avantajı ile Fenerbahçe’ye karşı ofansif bir kadro hazırlıyor. Hamit’in son dönemlerde form tutması, Emre Çolak’ın da A2 Milli takımı ile İngiltere’ye 2 gol atması Cesare Prandelli’nin elini güçlendirdi.
Prandelli fizik gücü yüksek Fenerbahçe orta sahasında Hamit kozu ile rakibine üstünlük kurma amacında.
Yine bu sezon teknik heyetin gözüne giremeyen Emre Çolak’ın İngiltere maçındaki performansından sonra, maçın son çeyreğinde forma şansı bulmasına kesin gözle bakılıyor.
|