İstanbul Eyüp ilçesinin adının değiştirilmesine ilişkin kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın konuyla ilgili sosyal medyadan mesaj yayınladı.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın ödüllü projesi Simurg projesi kapsamında hizmet veren Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri 2017-2018 eğitim yılı başvuru kayıtları başladı.
Kemerburgaz Çiftalan yolu üzerinde tel örgülere takılarak yaralanan tilki Eyüp Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarılarak tedavi altına alındı.
Sadaka Taşı geleneğini Eyüp Sultan’da yeniden başlatan Eyüp Belediyesi, Özellikle Osmanlı Devletinde geniş yer bulmuş olan ‘Sadaka Taşları Geleneğine’ hayat veriyor.
15 Temmuz darbe girişiminde darbeye dur diyen gaziler, Ali Rıza Özderici ve Musa İlhan Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya gelerek o geceyi’ anlattılar
Beyaz Hareket Derneği Eyüp Şubesi üyeleri, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı ziyaret ederek gençlere desteği konusunda bilgi alış verişinde bulundular.
Eyüp Belediyesi’nin Açıkhava Sinema geceleri devam ediyor. Hafta sonlarında Akşemsettin Mahallesi Barış Manço Parkı’nda dünya sinemasının seçkin örnekleri gösteriliyor.
Eyüp Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Rehabilitasyon Koordinatörlüğü’ne bağlı birimler Kemerburgaz Kurtkemeri pikniğinde özel bir gün yaşadılar.
İstanbul’da hırsızlık olayları bazı semtlerde bir türlü bitmiyor. Mahalleli ise çareyi sabaha kadar nöbet tutmakta bulmaya çalışıyor, hem de elde pala ile!